Seks Oral Untuk Isteri

Written on April 1, 2011 – 4:46 am | by Dr. Cinta |

seks oral untuk isteriSeks Oral atau penggunaan mulut dan lidah bagi tujuan merangsangkan faraj@cipap@pantat boleh menimbulkan rasa berahi yang tinggi malah ia boleh membuat isteri mencapai rasa klimak.

Bukan semua pasangan bersetuju dengan seks oral untuk wanita. Ini disebabkan oleh kepercayaan atau atas sebab-sebab kebersihan dan budaya. Namun begitu pasangan suami isteri tidak boleh menolak sama sekali pandangan, bahawa seks oral dapat memainkan peranan penting dalam hubungan seks.

Oral seks dapat menjadi penyelesaian sementara atau kekal bagi suami yang menghadapi masalah mati pucuk. Klimak dapat dicapai oleh istri sekiranya suami memahami cara seks oral dan mahu berkongsi masalah mati pucuk dengan pasangannya.

Biasanya oral seks untuk wanita dilakukan oleh suami dengan isteri baring dan mengangkang luas. Oral seks dilakukan selepas persediaan awal dibuat dengan ciuman dan urutan asmara untuk membangkitkan rasa berahi. Isteri akan lebih rela mengangkang luas apabila sudah rasa berahi dan suami boleh mengetahuinya apabila isteri sudah mahu dibogelkan.

Secara semulajadi apabila isteri berahi, cecair dan lendir pelicir akan dikeluarkan oleh faraj. Menurut kajian cecair atau lendirnya mempunyai kandungan seperti plasma darah, tanpa sel-sel darah merah atau lain-lain jenis sel. Adakala putih jernih dan adakala berwarna keruh putih susu.

Pada waktu subur cecair pelicin ini akan berbau wangi badan dan selesa untuk dicium. Ada maklum balas menyatakan ia berasa manis. Adakala ia berasa masa seperti masam limau tetapi tidak ketara. Apa pun anda sendiri perlu mengetahuinya sendiri.

Kepekatan cecair ini menentukan subur atau tidak wanita. Jika lendir diletakkan antara dua jari dan dua jari ini ditarik berpisah secara perlahan-lahan dan lendir tidak putus, maka itu tandanya isteri sedang subur.

Bibir dan lidah akan menjadi alat utama dalam menyentuh bahagian-bahagian luar faraj atau cipap atau pantat yang sensitif kepada sentuhan dan boleh menimbulkan nikmat dan kesedapan. Terdapat tiga tempat utama tujuan seks oral untuk wanita ini.

Bahagian kelentit dan sekelilingnya (clitoris), bahagian antara lubang faraj dan dubur (perimeum) dan bibir luar faraj (labia).

Perkara pertama adalah isteri perlu baring dengan selesa dengan kepala berbantal. Adalah baik dalam keadaan isteri berbogel dan selimut badan untuk tidak berasa sejuk.

Kangkanglah kaki dengan luas dan izinkan suami anda untuk meletakkan kepala diantara dua kaki dan nikmatilah apa yang akan diberikan. Isteri perlu izinkan dirinya sendiri untuk mencapai klimak.

Bagi suami kawasan isteri untuk dicium dan dijilat dengan lidah perlu dikenal pasti. Biasakan permulaan lembut, jangan menyerang terus tiga bahagian utama ini. Paha turut sensitif kepada sentuhan. Mulakan dengan perlahan-lahan mencium paha isteri kedua-dua belah kakinya. Sila dapatkan maklum balas kesedapan dengan bertanya kepada isteri anda. Ini akan menimbulkan lebih kegairahan dan untuk mengetahui tempat yang geli atau yang memberahikan.

Lakukan perlahan bermula dengan bahagian paha dekat dengan lutut kemudian perlahan-lahan turun ke bawah. Buatlah perlahan-lahan, kerana isteri lagi diberahikan akan lebih nikmat untuk disetubuhi. Buatlah isteri rasa gementar apabila perlahan-lahan ciuman makin dekat dan sampai ke bawah.

Jilatan pada kelentit perlu dilakukan dengan perlahan-lahan. Kelentit merupakan bahagian yang sensitif. Rasa sakit atau kegelian boleh timbul jika dilakukan dengan kasar. Sebab itu permulaan adalah penting.

Mulakan jilatan pada kelentit daripada bawah ke atas daripada sisi dua-dua belah kelentit. Ianya kemudian diikuti dengan kepala kelentit dan alur kelentit. Pastikan jilatan dikekalkan daripada bawah ke atas.

Jilatlah dengan perlahan-lahan, jangan menekan, umpama jilatan seperti melalukan hujung lidah kepada kelentit. Apabila sudah nampak kesedapan istei dengan jilatan kelentit, maka jilatan boleh dilajukan dan diperlahankan bergilir-gilir. Dapatkan maklum balas untuk mengetahui mana yang sesuai.

Bagi isteri yang boleh dan mengizinkan dirinya klimak dengan jilatan kelentit, wanita boleh puas, satu atau lebih hanya dengan cara ini. Setiap kali wanita sampai klimak, hentikan jilatan dan biarkan dahulu jangan gerakkan kepala walaupun kepala anda dikepit kuat.

Suami boleh sambung terus menjilat dan isteri boleh mencapai klimak lagi. Hentikan jilatan apabila kelentit sudah rasa geli. Jangan pula terus melakukan hubungan seks, rehat seketika, biarkan isteri anda menikmati klimak yang datang kerana ia mungkin ambil masa seminit dua untuk hilang. Sementara menunggu lakulah cumbuan dan belaian mesra untuk menaikkan semula kemahuan isteri.

Semasa melakukan jilatan di kelentit, tambah lagi kesedapan dan kenikmatan dengan menjilatkan bahagian labia dan perieum.Jilatan pada labia dilakukan dengan menjilat bahagian bibir luar faraj kiri dan kanan, atas ke bawah, bawah dan ke atas, atau diantara dua bibir faraj ini. Jangan lupa untuk cium bahagian labia dengan penuh kasih sayang. Zakar anda dipuaskan oleh lubang pantat maka tidak salah memberikannya ciuman.

Kuncupan pada kelentit adalah antara cara untuk meninggikan lagi nikmat. Kuncupkan lidah dan letakkan kelentit antara dua bibir. Kuncup dan sedut, jangan terlalu kuat. Sensitif dengan reaksi yang diberikan. Hati-hati jangan terkena gigi kerana ia boleh menyebabkan luka.

Isteri turut boleh menambah kesedapan jilatan. Jika berbaring, angkat badan dan tegakkan dua tangan dibelakang badan. Ini akan sebabkan rahim tertekan dan denyutan kesedapan akan lebih terasa.

Bahagian perimeum pula perlu dijilat daripada atas ke bawah. Bahagian ini dikatakan mempunyai banyak hujung saraf wanita dan ianya sensitif kepada sentuhan, geselan dan jilatan. Lakukan jilatan yang diselang seli dengan jilatan di labia. Tanya pasangan anda mana yang paling nikmat dan buat tumpuan lebih. Namun pastikan ketiga-tiga kawasan ini tetap diberikan perhatian sewaktu seks oral.

Bagi suami yang menghadapi pasangan isteri yang tidak pernah lakukan oral seks atau berasa kurang selesa. Pastikan permulaan seks dilakukan. Pastikan pasangan anda berahi. Ciuman menggoda boleh dilakukan daripada ciuman dada, turun perlahan-lahan ke perut dan kemudian celahan paha. Ia diikuti dengan ciuman pada labia dan perimeum. Pastikan dalam keadaan berahi sebelum jilatan perlahan disekitar kelentit sebelum menuju terus kepada kelentit.

Ambillah masa untuk oral seks kerana ia umpama pemanasan sebelum hubungan seks aka foreplay.

Sewaktu mencium dan menjilat kelentit dan bahagian luar faraj, jari-jemari jangan duduk diam sahaja. Gosoklah bahagian sensitif seperti perut, celah paha dan buah dada. Puting dada wanita boleh digentel perlahan dan gosokan jari dan tangan akan menimbulkan dan meninggikan rasa berahi.

Hanya satu masalah dengan oral seks. Apabila terlalu lama menjilat, rahang mungkin kejang atau sakit terutama melibatkan jilatan laju. Buatlah tempoh berhenti rehat dan pelbagai cara sentuhan, sama ada dengan bibir atau hujung jari yang dibasahkan.

Gel yang berasas air boleh digunakan sebagai pelicin. Ada beberapa gel jenama durex yang berasa berangin apabila disapukan dibahagian sensitif akan menimbulkan rasa sensasi. Pelbagaikan agar hubungan seks lebih ceria.

Jangan gunakan gel yang berasaskan petrolium kerana ia boleh merosakkan kondom.

Isteri nikmatilah oral seks dan jangan segan untuk “forward” artikel ini kepada suami anda, yang mungkin tidak memahami keperluannnya.

Related Posts

Put your related posts code here
  1. 155 Responses to “Seks Oral Untuk Isteri”

  2. By qaseh on Apr 23, 2011 | Reply

    info baru..x sbr rasenye nk lakukan bersama yang tersayang..time kasih..

  3. By Chenta Qaseh on May 6, 2011 | Reply

    Rugi klu yg dh bergelar isteri tak merasa nikmatnya…mmg best! Percayalah..mesti nak selalu tau..he3

  4. By Cikgu N on May 11, 2011 | Reply

    hmmmm.. Memg seks oral ni sedap sgt tak terkata dan dah jadi syarat wajib bg sy dan wife. masa sy isap dan jilat cipap isteri, isteri sy juga akan menjilat dan mengulum zakar saya. memg terlalu sedap..istri mengerang kesedapan tak terhingga.. l

  5. By zahar on May 11, 2011 | Reply

    mmg

  6. By zahar on May 11, 2011 | Reply

    tp knp bila istri sy tpancut air bila dia klmax semasa sy lakukan sex oral.

  7. By zahar on May 11, 2011 | Reply

    tp knp semasa sy buat sex oral,istri tpancut iair,sdangkan seblm itu sudah buang air kecil..

  8. By budakq on May 12, 2011 | Reply

    buat zahar……isteri anda tidak kencing…tp air mani dia yang keluar….anda bertuah kerana dapat isteri yang terpancut apabila dia klimaks…x ramai wanita yang mcm tu……
    kepada isteri yang belum pernah mencuba…silalah cuba….saya dah lakukan pd isteri….memang nikmat sangat dia cakap apabila dijilat…..try kalo nak tau…

  9. By Menzshaft on May 16, 2011 | Reply

    Isteri saya memang dah menjadi kewajipan bagi kelentitnya dijilat dan dihisap sebelum penetrasi….kalau masa kelentitnya dijilat semasa hanya kami berdua dirumah….pasti dia melepaskan segala nikmat melalui keluhan dan raungannya yg menggila…..

  10. By g penang on May 24, 2011 | Reply

    wife sy selalu pancut lambat walaupun sex oral dah dibuat

  11. By dol on May 29, 2011 | Reply

    sudah cuba aksi nie,kolom zakar&jilat kelentit,mmg puas,seks yg hebat menambah kasih syg pasangan,sy sntiasa mencari skill2 seks terbaru,rugi kpd psgan yg x kuat seks,patutla sntiasa ada mslah dlm perhubungan.

  12. By Mfiruz on Jun 5, 2011 | Reply

    Sy klu mula aksi isteri mesti minta2 sy mnjilat dbawahnyer stiap kali… tetapi knapa isteri sy minat sangat sedut mani sy ni… tetapi sy bagi juga krana pmintaan ia… kami mmg happy skali bru stahun bkahwin… sy ikut khendaknya… tp pmanasan msti sy harus jilat dlilubang ia… klu idak isteri sy msti marah n mngajuk… demi isteri sy buat demi dia… sbb sy sygkn isteriku… tnpa ia hidupku xbermakna

  13. By Secret on Jun 10, 2011 | Reply

    best nyer kalo kne jilat cipap…aq lg ske jilat cipap awek aq yg kaler pink tu…mmg best gler…paz tu dye plak k0lom zakar aq…skunk aq da stim nie…nk g main lar skunk..xsbar nie…yummyyyy…………………….

  14. By jon on Feb 3, 2012 | Reply

    kawan saya mula ke tandas sebab tak tahan baca komen korang

  15. By rainbow on Jun 15, 2011 | Reply

    aq p0n stim jgk bila baca komen k0rg sume..huhu..sabo je la

  16. By budak_pisang1983 on Jun 17, 2011 | Reply

    isteri saya xsuka hisap anu saya…….. saya nak sgt oral seks, dah pujuk tapi dia xnak… mcmn nak buat ek?

  17. By lagend on Jun 21, 2011 | Reply

    mmg betul kepada sapa2 yg belum mencuba menjilat pepet istri rugi looooooo nikmat nya hanya yg bt je tau mmg syok nk2 masa istri sampai kemuncak dia punya mengerang peh tambah stim wooooooooooo

  18. By sham on Jun 21, 2011 | Reply

    hahaha…mmg sdap bile jilat hahaha

  19. By Biarlah rahsia on Jun 27, 2011 | Reply

    Dh bnyk kali sy mnta dgn suami sy utk buat oral seks ni tp dia sering tolak..sy tgk best sgt ble isteri2 dibelai suami camtu..tp suami sy hanya nk sy kulum zakarnye je..sjak dari kawin lg…ape sy nk buat?

  20. By admin on Jun 27, 2011 | Reply

    Biarlah rahsia: Cuba copy paste artikel ni dan beri dia baca. Jgn beri link sebab nnt dia terbaca komen awk. Harap membantu.

  21. By Maemie on Feb 1, 2012 | Reply

    Mgkin suami awk x nk wt oral seks gn u bp u u ptong bulu yg tmbuh kot. Cba brsih kn kwsn 2. Psti dia akn lakukan. Beri dia kata2 smgt yg seksi

  22. By hariz on Jun 18, 2012 | Reply

    So suami masih reluctant nak buat?…

  23. By ar on Jun 27, 2011 | Reply

    mmg sedap sgt ..suami amat memahami, sy x minta pun dia mesti jilat dlu sblum kmi beraksi, mula2 malu jg, lama2 makin best pula..hehe..

  24. By man on Jul 8, 2011 | Reply

    mmg teramat nikmat..rugi kalau tak cuba

  25. By wak on Jul 8, 2011 | Reply

    bini aku ya selalu mintak dijilati kok….!!!

  26. By mdm mama on Jul 8, 2011 | Reply

    saya boleh rasa nikmat smpai x terkata, smpai kejang, smpai tolak kepala suami sbb terlalu klimaks dn kegelian…kadang2 husband nk jilat smpai 5 kali semalam walaupun sya dah klimaks..sya pulak pndai boring bila dah asyik kna jilat aje..tapi bukan senang nak dapat 5 kali semalm woooo…huhuhu..hubby ksyanganku…

  27. By belalang on Jul 9, 2011 | Reply

    69 dah cuba?

  28. By mdm mama on Jul 9, 2011 | Reply

    dah..tapi x berapa faham sangat lah position tu..boleh explain skit..
    tapi ada juga husband nak cuba2 try ass tp I x biasa lah..after tht mungkn dia ingat I x suka
    style tu..so dia ignore jer

  29. By damelo melo on Jul 16, 2011 | Reply

    wowwwwww,,,,,try jom

  30. By taiko on Jul 29, 2011 | Reply

    hi…buat mdm mama..69 tu adlh slh 1 oral seks position d mn is3 n somi wt bsm2…is3 jlt n klm zakar somi n somi jilat cipap is3 dlm ms yg sm…pndk kate,wt positon cm no 6 n 9…hjg no.6 n 9 tu adalah kaki manakala bulatnye adalah kepala…kepala is3 pd zakar n kepala somi pd cipap..somi atas is3 o is3 atas somi terpulang pd psgn msg2…

  31. By HT on Aug 3, 2011 | Reply

    sedap sgt.

  32. By TanyaLelaki on Aug 5, 2011 | Reply

    mantap artikel nih..

  33. By Reetek on Aug 6, 2011 | Reply

    Mengapa isteri saya tak suka isap btg

  34. By lynna effendy on Apr 5, 2012 | Reply

    seorang isteri akan lakukan jika badan suami segar selepas mandi,dan bau yg romentik di bahagian sulitnya.dgn badan yg segar bau yg intim akan buat isteri akan mencubanya dengan rela hati@dipujuk manja….

  35. By Reetek on Aug 6, 2011 | Reply

    Bagi la petua agar isteri saya suka isap batang…

  36. By hamba on Aug 8, 2011 | Reply

    Isteri saya kate mulut 2 tempat keluarnye ayat-ayat al-Quran..so x elok la kalau di gunakan untuk kolom zakar. Lagipun sabar la sikit, kenikmatan yang sebenar nanti kita akan dapat dalam syurga..insyaAllah.

  37. By patin albino on Feb 3, 2012 | Reply

    dalam alquran pon tak melarang si isteri kolom batang si suami asalkan ianya memberi kepuasan yg sewajarnya………… jadi cuba la ye insyallah nikmat di dunia dapat nikmat di syurga pon dapat

  38. By ieja on May 17, 2012 | Reply

    betol tuer kata hamba…. mulut lidah tempat keluarnya ayat ayat membaca alquran … so memang tak elokk… tuer semua nafsu syaitan …. nak nikmat sebenarnya ketika di jannat nanti… insyaalahh

  39. By Z.A on Aug 16, 2011 | Reply

    tapi cmna lak lau suami yg xsuke bt oral??? huhu

  40. By eek hyuj kft on Aug 17, 2011 | Reply

    isteri saya suka minta nain melalui lubang belakang mula mula sakit lama lama ketagih pulak

  41. By jejaka81 on Aug 17, 2011 | Reply

    Giler betul baca artikel n komen korang ni.. Mengkayu batang aku.. Jap g terlondeh la kain jawabnyer hehe…

  42. By sue janda on Aug 23, 2011 | Reply

    kena jilat cipap mmg best!! i lije. . i suka skill duduk atas muka guy n bg guy jilat sambil i gosok ermmmm. . . . i juga suka isap zakar i love suck n fuck n suck again. . mmg best skill tu. . ermmmm basah cipap i tau byg kan saat tu. .

  43. By jjj on Jan 25, 2012 | Reply

    i pun mmg suka jilt apam kt atas.u kt atas i jilat dari bwh.pas tu u gerak kn apam ikut mana yg u rasa sedap.klu u nk la

  44. By Maemie on Feb 1, 2012 | Reply

    Sprti gsang ja sue janda ni. Huhuhu…

  45. By jasmaraa on Aug 25, 2011 | Reply

    lelaki zaman skrg hampir 70% lemah dan selalunyu tewas tapi kokoknya tak mahu mengalah cukup nyaring,masuk gelanggang umpama duri semalu.Bagi suami yg zakarnya cepat tewas dan size tak seberapa adalah digalakkan buat oral utk isteri dan jangan risau pasti isteri klimak,cuma cepat atau lambat saja.Jika tidak dibuat oral utk isteri.maka ramailah para isteri yg kecewa,kerana lelaki skrg ramai yg perasan dan ego,samaada sedar atau tidak.masuk saja dan ada yg baru nak cecah dah terpancut dan dgn laju pula mengelonsor tidor.Kpd mdm mama pula diingatkan jangan cepat sgt rasa bangga dgn 5x klimak semlm.,percaya atau tidak ada yg pernah klimak sehari semalam dpt 32x klimak dgn bersetuboh bukannya dgn oral,tak caya pelik tapi benar(semoga semua yg baca mendt pengetahuan memang nyata),saya sendiri pelik dan masa main non stop 30jam tapi bukan semua wanita bolih kerana lepas klimak akan geli2 dan jika terus2an klimak maka ngilu pula mana ada nikmat lagi.Tapi yg ini benar kenapa bolih jadi begitu kerana rupa bentuk kedudukan cipap,kelentik terjuih agak pjng dan terlampau gelebeh,tiap kali cucuk 4 atau 5x dah menjerit dan akhirnya jadi tak adil keputusannya 32 vs 2x..mana aci.wasallam jumpa dilain masa,ada lagiyg ramai pembaca perlu tahu.

  46. By jasmaraa on Aug 25, 2011 | Reply

    kesian pula Reetek merengek minta petua supaya dapat buat isteriny nak isap btg.sebenarnya petua dan jawapan ada pada diri sendiri dan isteri,nak jawab gan tepat tanpa mengenali dan mengetahui pihak terbabit memang agak sukar kerana byk faktor yg perlu diambil kira spt adakah isteri kategori kuat sex atau tidak atau katgori kuat tapi perasaan keterbukaan tidak cukup maklum saja org melayu adalah diajar sopan santun hanya Reetek saja bolih merubahkan keadaan.Senang cakap “sex is beautiful”…fuuhh alamak kalau betul all out ister dan suami sama sekepala dan dan sama2 senaraikan sex paling atas dan utama dari lain aktiviti mak ooii hanya tuhan saja yg tahu nikmatnya..jika lain kepala maka jangankan sex nikmat kencing pun tak akan tahu. Siapa bolih jawab macamana rasanya nikmat kencing.Sekejap relax dulu,nak tunggu kalau ada yg nak jawab dan tahu jawapannya lepas itu saya sambung jawab sebab panjang petuanya dan tak perlu modal byk dan salah satu modalnya ada pada sex2U.com jika nak kan kejayaan yg segera.Ubat yg ada dijual sex2U.com perlu digunapakai untuk bertindak sebagai pembuka jalan yg memberi bantuan dalaman diri seseorang.Jgn lupa lemah atau kuat sex bergantung kpd organ dalaman dan berkaitan antar satu sama lain spt organ mata,hati,buah pinggang;uretea,jantung,otak dll maka jika ada sakai darah tinggi dah pasti kekuatan btg lemah sikit dan apatah lagi ditambah kencing manis dan tak dikawal oooppp TKO dan terus KO Ingat jgn diperlekehkan amalan org tua kita dahulu…alaa nanti sambung byk lagi nak tulis,tak tulis nanti rugilah anak nlelaki melayu …!!

  47. By a.z on Sep 8, 2011 | Reply

    huhu tapi cmna lak lau suami yg xsuke bt oral? suami just bagi salam & terus masukkan konek huhu mang la saat2 yg amat menyakitkan ku..pe nk buat dah nasib badan tahan jela sakitnya lau nak engkar prmintaan suami nanti jd istri derhaka lak huhu..ape pun xboleh..

  48. By farisss on Feb 6, 2012 | Reply

    Sex ni nikmat ,jadi kena lah berbincang ,kalau waktu bersetubuh tak bole ,masa dirumah ulit kan kata seks macamana kita nak,buat macam ni best nanti perlahan lahan akan faham laa,rugi kalau tak buat oral seks,saya paling suka jilat.

  49. By is on May 20, 2012 | Reply

    tak patut…

  50. By Lagong on Sep 15, 2011 | Reply

    Saya ada dua isteri. Dua dua suka di jilat kelentit, dan digintel sahingga sampai. Yang pertama boleh kuar maksima hingga 8 kali semalam tapi selalunya 5 kali. Yg kedua (yg muda) Kuar sekali je tapi kuar dgn penuh jgegaran yang lama…. Yg penting suami perlu beri dengan kasih sayang dan sabar semasa menjilat anu tu serta sabar ketika menghentak. Isteri insyaallah taat… Gunakan peluang memuaskan isteri semaksimanya untuk kebahagian …..

  51. By daniel on Sep 18, 2011 | Reply

    i suke sgt jilat pepet isteri i, dia pun suke, syok sgt, syok tgk dia climax, dgn pergerakanye, x tentu arahnye.. ooo syok… dia kulum btg i, tp dia x tahan bau air mazi n air mani, x pernah dia kulum i smpi climax. m’mane nk atasinye????

  52. By sayangbini on Sep 21, 2011 | Reply

    ajak suami nonton cite blue ckit utk bgi suami yg x suka jilat..atau pastikan pantat anda dicuci sebersihnya…suami xkan menolak bila hidangan tersedia didepan mata…sekali suami jilat..selamanya dia xleh lupakan pantat anda..

  53. By sayangbini on Sep 21, 2011 | Reply

    utk harumkan air mani..makan bnyak buah2an n kurangkan ayam daging 2 hari sebelum bersetubuh..kalu musim buah rambutan lagi ok..air mani ada rsa manis ckit2 n bau harum..namun bau mani ttap ada sbb itu sifatnya..isteri akn rsai kelainan..cubalah..lbih best kalu dah harum..isteri akn minum ckit…nikmat n rsa kasih lagi pada isteri..

  54. By sayangbini on Sep 21, 2011 | Reply

    a.z..
    anda oralkan suami dahulu n pastikan pantat anda dicuci dgn pencuci haruman buah2an..pujuk rayu anda akan melemahkan suami dan sidia sedia menurut kemahuan anda jika yang ditatapinya bgitu indah…cukur bulu ari2 hingga menampakkan pantat anda..tinggal sdikit bulu pada paras biji kelenti dan keatas..ikut ksukaan suami atau minta suami cukur ikut seleranya..istilah menyebut ‘bikini hairs’ atau bulu bikini..selamat mencuba

  55. By sayangbini on Sep 21, 2011 | Reply

    reetek…pastikan btg anda bersih,harum n dicukur licin bulunya…isteri pn nakkan yg cantik utk dia tatapi..

  56. By die on Sep 23, 2011 | Reply

    Boleh tolong terang tak…32 x klimak dalam satu malam…ada 8 kali…macam mana sekali main ka klimak 32 kali..setahu aku orang perempuan dah klimax 1 memang…dia akan minta stop…kalau diteruskan diakan rasa ngilu/geli dan sakit..

  57. By Jana on Sep 25, 2011 | Reply

    Boss aku selalu moody bila wife dia sejuk sex lps dpt anak pertama. Sepseli bila wife tak bagi jilat cipap dia. hari tu bila aku pun krisis dgn bf aku trima bila boss aku ajak g genting. first time aku rasa dijilat balak n mmg aku xplode lebih 10x mlm tu. sejak tu aku putus dgn bf dan jd kekasih gelap boss aku dah kat 3 bulan dah dan hari hari aku mau dijilat even dlm ofis sia…. bye bye asrul. my life is better now

  58. By farisss on Feb 6, 2012 | Reply

    what a life ,bagus punya

  59. By Jana on Sep 25, 2011 | Reply

    o ye. boss aku ni muka yg ado je, tp mmg xpert sex oral. aku tak pernah regret apalagi his 7″ konek pun hebat bila enter cipap aku, aku masih prefer dia jilat. aku jd tak kisah dah psl rupa balak dah asal dia leh buat aku cum pagi ptg dan mlm. klu pompuan sanggup dijilat aku rase kurang jadi cerai berai sbb tak puas sex.oral sex pun blh kurang jd anak luar nikah… dan kita masih bole enjoiiiii…

  60. By eguanna on Feb 23, 2012 | Reply

    masalahnya bila lelaki yg memang gemar buat begitu..dpt pula ppuan yg tak gemar camtu…tu pasal lebih baik tanya dulu,tapi bila di tanya dikata merapu pulak,camna tu….

  61. By man on Sep 25, 2011 | Reply

    mmg sedap la jilat pepet isteri ni.aku bagai di rasuk bila dpt jilat pepet ni..isteri pula kuat menarik rambut aku.. entah kenapa mcm 2.. dia kata sedap sgt2..bila dia nak klimak biru dia bg aku masuk kan batang.. mmg puas buat mcm 2.. huhu

  62. By kampung girl on Oct 5, 2011 | Reply

    memg best sedut pantat ni sape nk rasa bgtau le huhu

  63. By mat on Feb 4, 2012 | Reply

    sya nak cuba merasa, leh ke? mcm mana?

  64. By mat on Oct 7, 2011 | Reply

    aku pancut 14kali 1 malam…binie aku tetap x puas…cmna nie…haru biru..

  65. By ryuza on Oct 11, 2011 | Reply

    teringat masa 1st time praktice dgn gf dalam bus….

  66. By penjilat a.k.a penghenjut on Oct 12, 2011 | Reply

    jilat burit eh?

    bini aku memang ketagih. dah 11 tahun aku kena jilat burit dia. mula kawin tak mahu…dah kena 2-3 kali hari-hari mahu.

    skang dia nak try lubang jubur lak? macamana eh? aku geram jugak tp aku hold dulu. bole ke tak? ada orang kata macam jilat burit gak. 2-3 kali kena…pompuan akan ketagih.

    bertambah la keje aku….

    makin laku la barang2 kat kedai seks2u ni

  67. By azroy on Oct 14, 2011 | Reply

    memang malang la mane2 laki yang berbinikan jana..barai sebelom sampai mase.haih..melayu sekarang…mujur bini aku tak macam ni.bini aku je oral aku,tp aku x oral pun die.tu pun atas permintaan aku.nanti aku nak try oral bini aku…kalau die suke x salah aku teruskan.lagipun mazi/mani bini aku berbau harum..bau yg menyenangkan.so xde masalah kalau nak oral..

  68. By ray on Oct 25, 2011 | Reply

    hahahaah….
    lawak
    btul..
    aq bce comment korang nie da mcm artikel dahhh
    hahahaha

  69. By grrr sung on Oct 31, 2011 | Reply

    cmane cara nak bg pompuan pancut eh?teringin laa..kesian hubby i buat sampai penat2..tapi aku x pnah nak pancut pn…die teringin nak tgk aku pancut.he3.peace

  70. By eguanna on Feb 23, 2012 | Reply

    cuba minta dia isap cam baby isap puting…maybe ni boleh bantu..baru dia dpt rasa manis…

  71. By mat rempit on Nov 13, 2011 | Reply

    untuk yang dara masih belum cuba nak trai sila amik air liur anda sapukan bapa semua bahagian fajar anda,anda akan terasa kenimatan nya

  72. By mat rempit on Nov 13, 2011 | Reply

    wah aku sudah cuba itu amat terasa

  73. By zzzz80 on Nov 15, 2011 | Reply

    fuyooo…mantap gler comment.best sgt ke aksi 2? mcm best gler jee..

  74. By faris46 on Nov 17, 2011 | Reply

    pehhhhh!!!! sex mmg menyeronokkan…rugginyer kalo x buat…

  75. By 6 inci on Nov 17, 2011 | Reply

    bini klu janda pun best gak.. suke yang barai skt.. bini aku barai gak sebelum kawin.. tp aku yang nak dia cam tu pasal memang aku suke jilat yang barai..puas siot

  76. By lebeh on Nov 17, 2011 | Reply

    suami memang kuat jilat sampai semua awek dia yang aku kenal penah kene jilat temasuklah kawan baik aku..tp ok.. aku bahagia sebab dia layan aku puas sgt..sampai aku bg main luar.. klu tak aku akan hilang org jilat terbaik dari 21 org yang pernah main ngan aku..heeee.. dia tau..

  77. By 999 on Nov 19, 2011 | Reply

    mlm petama kene..sakit sangat2 sampai aku x leh nk gerak.aku ingat darah sikit jer kluar tapi tembus sampai 2 layer cadar..sakit tu aku xkan lupe masih tersa sampai sekarng.samapi aku nagis sebb tahan bende tu masuk.tapi aku x wat lagi seks oral tu…aku langsung x rase nikmat sedap tu sedap terlalu sakit samapi aku kene cakap stop dulu.kali aku wat slow pun aku still rase sakit..aku break dalam setengh jam the try wat aku berahi balik..untuk kali kedua aku msih lagi rase pedih tapi aku dah bole tahan.aku baru nak rase klimaks die dah tarik keluar..hampeh.

  78. By ingatlah on Nov 20, 2011 | Reply

    mulut tu tempat suci tempat keluar ayat alquran tak patut di buat perkara begitu dan bukan perbuatan sunnah hentikan laah , sedap cm gitu dunia ni sementara je. akhirat kekal abadi

  79. By zai69 on Nov 30, 2011 | Reply

    salam..jilat atau buat sex 69 adalah nikmat yang harus kita hargai..sebabnya isteri saya memang suka kalau dijilat di biji kelentitnya dan kadangkala perisa buah-buahan menjadi pemanis mulut apabila mlakukan jilatan yang sangat sedap..

  80. By boss razima on Dec 10, 2011 | Reply

    Aku mula blajar oral dari ex secretary aku. Kita org mmg very transparent sbb bf dia pasang gf lain n dia selalu sunyi n gersang. Aku pulak cite kat dia bini aku susah climax n tak suka oral. Razima i miss u… Miss jilat cipap lu yg bibir terjueh n ketul2.. eventho u have that nusantara look n rendang, i prefer u to b my wife anytime. Pls contact me.

  81. By boss razima on Dec 10, 2011 | Reply

    Having oral sex dgn my ex sec mmg buat aku lebih bertenaga utk bekerja spanjang masa. Apa lgi dia ada sama dgn aku d ofis. Evry hour or so blh interlude have oral or even heavy fuck dlm ofis kitorang di lvl 52 tower 2 klcc tu. Slalunya we fuck facing kl view… N yes oral sex saved my marriage. Now my wife pun dah suka, n she also agree to have threesome wth another woman if only d woman do oral to her too…. Wuhuuu tgh dok plan la nihhh

  82. By farisss on Feb 6, 2012 | Reply

    wow best nya seks macamni enjoy habis

  83. By THE BOSS on Dec 15, 2011 | Reply

    MEMBER i KENA MASUK ICU HOSPITAL DI USA SEBAB SEWAKTU ORAL WIFE DIA. MASA TU WIFE ADA DI ATAS DIA TETAPI TIBA2 TERJATUH ATAS BADAN DIA ….KENA HEMPAP DGN BADAN WIFE DIA… NAK JADI CERITA SAIZ WIFE DIA XXXXL…JADI DADA MEMBER i SESAK TAK BOLEH NAFAS TERUS MASUK ICU DI USA HONEYMOOON KETIKA ITU….SEKARANG MEMBER i TU…SUDAH GOOOLL….MATI BEB…i SKRNG MASIH TERBAYANG DIA TERSEKSA KENA HEMPAP BDN WIFE DIA…. KESIANNN…

  84. By Suka Jilat LubangJubur Bini on Dec 17, 2011 | Reply

    bini aku suka sangat aku jilat lubang jubur dia,siap suruh aku jolok dalam dalam ,tapi jolok pelir ….tak boleh… haram….

  85. By ingatlah2 on Dec 21, 2011 | Reply

    terbaik ingatlah…mulutkan tmpat kite makan..air mazikan najis..xkan nk masukkan najis dlm mulut???aduhai…ambillah ganjaran akhirat..kerana itulah lebih baik…

  86. By zana on Dec 23, 2011 | Reply

    emm..nak tanya.suami kerap gak buat seks oral pada sy tp bila suami minta sy buat padanya dgn memasukkan zakarnya ke mulut sy, sy tidak dpt memasukkan dgn sempurna.bila zakar masuk ke dalam sy akan rasa ia terkena gigi dan suami akan berasa sakit..mcm mana nak buat ye..

  87. By Dr. Cinta on Feb 6, 2012 | Reply

    zana: jangan terus masukkan semua zakar suami ke dalam mulut anda. mula2, kulum bahagian hadapan. bila dah selesa, baru masukkkan dgn perlahan zakar ke dlm mulut anda. tapi sikit2 je. lama2 nanti biasa la. jika ada kelapangan nanti saya tulis artikel berkenaan seks oral untuk suami.

  88. By mas panas on Dec 29, 2011 | Reply

    Abang2 jangan lupa jilat dulu sebelum nak bersama..
    baru isteri puas tau..
    jangan buat kasar2..
    dengan kasih sayang..

  89. By kassim on Dec 31, 2011 | Reply

    jilat cipap ada teniknya… kangkang kedua kaki isteri luas2 buka bibir cipap masukan lidah dan hidung anda sedlam2nya kecipap isteri dan rsalah kenikmatannya yang tak terhingga….

  90. By adibah on Jan 6, 2012 | Reply

    bestnye!! korang yg dh rasa…stim seh aku baca!! laki aku xnk pun jilat pantat aku nih.asyik aku jek kolom batang dia dr dulu smpi skrg….xrasa nikmat tu pun…mcm mna ea??

  91. By Dr is on Feb 7, 2012 | Reply

    emm senang aje, awk letakkan pantat awk pada mulut dia dan awk hisap batang dia emmm tentu ok punyooo

  92. By adibah on Feb 7, 2012 | Reply

    antu bodoh:apa???? Rugi siot bini ko xnk…..mmglah geli tp tu geli sdp nikmat beb! klu aku confirm x tolak…hari2 pun aku mau.setakat kolom btg pun aku sanggup…no hal beb tu small matter je.baik aku je jd bini ko kan?? kt sama2 menikmati & memenuhi kehendak 1 sama lain. adil….sama2 puas.laki aku je yg xnk jilat pantat aku ni….aku je kolom btg dia.nk gak rasa kna jilat pantat nih….bila lg nk try..kan? utk kebaikan & kepuasan bersama…..tak salah der~

  93. By antu bodoh on Jan 10, 2012 | Reply

    wife aq ble aq jilat die pnye to…die tolak plk…die ckp geli????mcm mne plk to??

  94. By najia on Jan 25, 2012 | Reply

    betullah….. memang sedap sangat,,, masa baru kahwin dulu suami saya selalu jilat pantat saya,,, tetapi sekarang jarang jarang dia jilat,,, kata nya berbau,,, tapi kadang kadang bila baru mandi baru dia jilat,,,,, seronoknya kena jilat

  95. By linda on Jan 26, 2012 | Reply

    nak tnye la..normal ke kalo laki kne isap tak sampai 5minit da pancut??kdg2 tu baru masuk n mendayung 3-4minit da pancut…normal ke sume tu??n spnjg i make luv wif him,i tak prnh rse puas tau..air i pn tak byk kuar..mknenye i ni ad pblem ke?/tp yg peliknye bl tgok blue filem,air i byk plak kuar..cme bl ngn my hubby je dia ta na kuar byk..sape2 bley tlg jwpkn tak??

  96. By Dr. Cinta on Feb 6, 2012 | Reply

    linda: tak normal. suruh pasangan anda dapatkan rawatan.

  97. By hero on Feb 7, 2012 | Reply

    linda suruh suami awak main2 n jilat2 dulu,u kn tunjukkan dia kawasan yg u rasa best….kena ada kerjasama lah…

  98. By eguanna on Feb 23, 2012 | Reply

    cuba minta bantuan pakar or cari produk sesuai utk suami memang ada di iktiraf n ni utk kebahagiaan,tiada efect,no drug n dpt baik sistem saraf pinggang serta sistem seluruh badan bg lelaki,bila sistem badan normal or sihat,darah dpt bergerak lancar..vigrx+…bukan nak promote but nak bgtau coz saya dah cubanya

  99. By comel on Feb 2, 2012 | Reply

    mmg sedap bila poen kena jilat…

  100. By Iskandar on Feb 2, 2012 | Reply

    My wife xsuka kulum btg I..I ok jer jilat cipap dia. Ada sapa2 bleh tolong?

  101. By ging3r on Feb 2, 2012 | Reply

    Saya x prnh pon klimaks dibuat suami…
    Rasa nk nanges pon ade..

  102. By Dr is on Feb 7, 2012 | Reply

    jng nangisss bawa bincang baik2 tauuu… ini bukannye main2 hehehe….

  103. By eguanna on Feb 23, 2012 | Reply

    cuba minta dia buat utk kebahagian dan demi kasih sayang…

  104. By fiq on Feb 7, 2012 | Reply

    PERGHH…….. SBELUM MAIN… AMPA SOLAT SUNAT DAK??? JANGAN JADI BODO KONGSI KOMEN PELIK2 TANG NI….

  105. By is on Feb 7, 2012 | Reply

    emm senang aje tuu… jng sakitkan kepala… email kepada sy untuk dapatkan penawar utk orng laki cepat pancut… mudah dan senang…. slmt mencuba. tq

  106. By suby on Feb 29, 2012 | Reply

    apa petua nya is…

  107. By azhar on Mar 13, 2012 | Reply

    saya jenis cepat klimaks waktu dengan isteri,ade ape2 teknik ke? lagi2 bile dia di atas..memang tak tahan sangat..

  108. By adibah on Feb 8, 2012 | Reply

    akhirnya….mlm td aku berjaya memujuk laki aku utk jilat pantat aku.aaahh sdpnya!! suamiku tnya sdp ke ayg? sdp sgt bang…..dan mlm ini dia berjanji utk jilat pantat aku lg spt smlm….hai…tak sabarnya nk tunggu mlm.klu dia dh kata nk jilat….apa lg?? aku rela kangkang luas2 utk rasa nikmat oral seks nih.sebagai balasan tanda terima kasihku pdnya….aku kolom btg dia smpi dia pancutkan air mani dia dlm mulut aku…..klu mcm ni….hari2 dia jilat pantat aku pun xpe….aku sanggup kolom lg.asalkan nafsu aku puas ke tahap maksimum.kepada semua laki2 yg blom pernah cuba utk jilat pantat si isteri…silalah jilat yea….utk kebaikan & kepuasan bersama. si isteri mesti suka…sesuatu yg baru ni….

  109. By xpuasati on Jun 8, 2012 | Reply

    macam mane awak pujuk suami……saye mallu la nak mintak kat dia jilat saye punye….

  110. By eguanna on Feb 23, 2012 | Reply

    minta je le…ciannye

  111. By eguanna on Feb 23, 2012 | Reply

    saya sayangkan ppuan coz cantik n manis ppuan pada cipapnya,pantang nampak n minta tolong,yg di bawah 37,yg kawan dah beranak 5 pun manis…coz dia yg minta coz tak pernah dpt..klau dia minta kat org lain dpt lebih n berat risiko..bila sayang ppuan yg ppuan jadi manis n cantik….pandang dgn nak nikmati manisan….nak dpt ppuan yg minat di buat bgini payah,klau dpt kena bg dia nikmati yg terbaik

  112. By bertuah on Feb 29, 2012 | Reply

    mula2 aku mintak ngan istri nak jilat dia x bagi, pastu aku curi jilat, dia kepit kepala aku xnak lepas. baru dia tau nikmat tuh camana, sekarang asek mintak je aku wat… rasa xde la manis, tapi memberahikan sangat2 lah. πŸ˜›

  113. By aistea on Mar 6, 2012 | Reply

    ramai perempuan tak suka hisap batg psg mereka tapi kebanyakkanya suka kalau pasangan mereka jilat hisap lurah pantat biji kelentit mereka….alasan org perempuan tak nak hisap sebab kena masukkan btg dlm mulut geli dan jijik rasanya…tapi bagi mereka tiada alasan utk lelaki tak hisap pantat mereka sebab pantat tak masuk dlm mulut cuma jilat guna lidah n bibir je…..ketahuilah wanita wanita sebagi mana nikmat yg anda terima kita psg anda menjilat pantat anda begitulah psg anda akan rasa bila anda hisap jilat batang mereka…so sama sama lah lakukan pral sex saling hisap menghisap dan jilat menjilat

  114. By xxura on Apr 9, 2012 | Reply

    tak baik cita benda dlm selimut kt org…..ingatlah ada yg memandang kalian…peeacce yooooo!!!!!!!!!!!

  115. By Misteri on Apr 26, 2012 | Reply

    setiap kali saya menjalinkan hubungan sex dengan suami,dia selalu minta saya kolom zakar nya..bila giliran saya minta untuk suami jilat kelentit dengan alasan dia x pandai…apa yang harus saya buat,agar dia memenuhi hasrat dan nikmat yang saya ingikan..??bole tolong ker admin…

  116. By hatiku dimiliki on May 15, 2012 | Reply

    cmne nk forward utk suami..

  117. By bee on May 18, 2012 | Reply

    hahaha banyak komen merapu je uols ni. Tp bertuahla istri kalau suami hebat di ranjang. Saya ni dah kahwin 5 thn usah kata nak merasa seks oral,malah tak pernah sekalipun klimaks. Susah nak bincang dgn suami sbb dia sgt malu n close minded. Dia minta blowjob saya buat wlpon mcm nk termuntah asal dia sronok.. Saya minta gentel kelentit dgn tanganpun dia refuse.. Hahaha apatah lg nak mintak oral mmg mustahil. Mmg xbrani nk komen sbb takut dia tolak terus sex. elok2 merasa wpun xpuas drpd xdpt langsung. Sumtime rasa sedih n rugi sgt tp saya pujuk hati sbb dia seorg suami n ayah yg baik. Moga tuhan tabahkan hati saya hingga ke akhir hayat

  118. By rin on May 23, 2012 | Reply

    selalu lakukan seks baik untk jantung dan kbhgiaan rumah tgga tau!!buangkan rasa malu!!!jilat jgn x jilat!!!skrg pun aku dh stim!!pe lg nk kulum btg laki aku le….bye cyunk..

  119. By bersedih on May 26, 2012 | Reply

    apa nk buat kalau alat kelamin dh ilang sensitiviti? main pn x rase pe πŸ™

  120. By xpuasati on Jun 8, 2012 | Reply

    saye selalu melakukan seks oral untuk suami tapi suami jarang buat seks oral dengan saye……kadang2 saye rase x puas….bantu saye tarik minat suami untuk buat seks oral dengan saye……….

  121. By ustaz mohd firdaus on Jun 10, 2012 | Reply

    MasyaAllah..
    Kebanyakan ulama Saudi mengharamkan perbuatan ini, ini dapat dilihat dari fatwa-fatwa berikut [1] :-

    Mufti Saudi Arabia bahagian Selatan, Asy-Syaikh Al`Allamah Ahmad bin Yahya An-Najmi menjawab sebagai berikut,

    “Adapun hisapan isteri terhadap kemaluan suaminya (oral sex), maka ini adalah haram, tidak dibolehkan. Ini Kerana ia (kemaluan suami) dapat memancarkan mani, mazi dan lain-lain. Kalau memancar, maka akan keluar darinya air mazi yang ia najis menurut kesepakatan (ulama’). Apabila (air mazi itu) masuk ke dalam mulutnya lalu ke perutnya maka boleh jadi akan menyebabkan penyakit baginya.

    Melalui pandangan ini, kita dapat melihat satu point yang penting, iaitu sejauh mana tindakan ini boleh memberikan kesan buruk kepada kesihatan pasangan. Menurut pembacaan saya, ulama yang membolehkan perilaku ini juga bersetuju untuk mengganggapnya haram jika dapat dipastikan dan dibuktikan dari sudut saintifik, ia boleh membawa bakteria dan menyebabkan penyakit yang serius.

    Saya teringat pakar sakit puan, Dr Ismail Thambi pernah menyatakan bahawa bakteria yang berada di mulut adalah sangat banyak berbanding di kemaluan, justeru beliau menyatakan tindakan β€˜oral sex’ dibimbangi boleh membawa penyakit kemaluan disebabkan bahagian mulut pasangan yang mempunyai banyak bakteria dan kuman.

    Selain itu, seorang lagi ilmuan Islam iaitu Syeikh Nasiruddin Albani berkata :-

    “Ini adalah perbuatan sebahagian binatang, seperti anjing. Dan kita mempunyai dasar umum bahawa di dalam banyak hadits, Ar-Rasul melarang untuk tasyabbuh (menyerupai) haiwan-haiwan, seperti larangan beliau turun (sujud) seperti turunnya unta, dan menoleh seperti tolehan serigala dan mematuk seperti patukan burung gagak. Dan telah dimaklumi pula bahawa Nabi Shallallahu `alahi wa sallam telah melarang untuk tasyabbuh (menyerupai) dengan orang kafir, maka diambil juga daripada makna larangan tersebut pelarangan tasyabbuh dengan haiwan-haiwan-sebagai penguat yang telah lalu, apalagi haiwan yang telah diketahui keburukan tabiatnya. Maka sewajarnya seorang muslim – dan keadaannya seperti ini – merasa tinggi untuk menyerupai haiwan-haiwan”

  122. By Ingin Tahu on Jun 21, 2012 | Reply

    korang jilat cipap bini x der bau pelik ke..??? tambah2 lubang tu dekat sgt dgn jubor…x der bau jubor ke…haha…buat2 bini korang terkentut…tak ke naya tu…???? haha…..tolong reply…aku nak tau…

  123. By kepingin on Sep 16, 2012 | Reply

    isteriku ini letih aku buat apa pun dia buat tak tau je dia sampai klimax tapi macam batang pisang.nak suruh oral sex atau kolum jauh sekali.macamana nak buat.tolong.atau aku kahwin lagi satu kot baru dia ada tindakbalas

  124. By manja on Sep 23, 2012 | Reply

    memang betoi apa yg dikatakan…dah hanpir 15 thn kawin..bayangkan betapa seronoknyer sy merasai nikmat dijilat..69 pon best..biasa buat kalu panadai pakat ngan suami bole main lama..berkali2 buat..bole tahan 1 jam lebih.. tak bohong..dijilat..kulum..dok atas..kena doggie..dijilat lg…yg paling best kalu hubi pancut kat mulut..silap2 2 jam lps tu sy yang minta lg…hubi sy memang terer bg sy klimak..pancit pon dia..kalu nak citer x cukup ruang rasanya

  125. By Amir on Sep 24, 2012 | Reply

    Biarlah rahsia..cuba baca buku2 kebahagian rumahtangga bersama2 suami. Mungkin lama kelamaan suami akan jilat dan usap seperti yg dibaca.

  126. By Amir on Sep 24, 2012 | Reply

    xpuasati…jangan malu nak minta suami jilat. kalau suami minta awk kulom dan isap btg dia..so awk suruh lah dia jilat keletit awak pula. adilkan..baru lah nikmat…

  127. By Amir on Sep 24, 2012 | Reply

    Bee….byk kan bersabar..cuba2lah baca buku2 seks bersama..manalah tau hatinya boleh berubah. usahalah yer.

  128. By kelana on Sep 25, 2012 | Reply

    Aku suka jilat apam cipap isteri ku. Cipapnye tembam mcm apam. Hari-hari aku nak jilat cipapnye. Air cipap bnyk keluar dan aku telan air cipapnye. Aku Suka badan yg berisi gempal atau mampat tapi bukan gemok. Badan gempal atau mampat mempunyai cipap yg tembam.

  129. By nur kasih on Sep 25, 2012 | Reply

    Ye memang betol wanita bertubuh gempal atau mampat cipapnye cepat basah dan berair sehingga boleh tembus seluar dalam ku. Suami ku juga jilat cipap ku. Dia suka bau cipap ku dan aku akn tekan kepalanya kuat2 untok jilat cipap ku lebih kuat.

  130. By Nana on Sep 25, 2012 | Reply

    Mmg nk slalu……suami sy mmg suke jilat……sy pum mmg suke hisap.kitorang akn ambil msa yg lma utk foreplay.stiap hr mmg xmiss.nikmat nyer trlalu indah.lgpum kmi mmg xde ank lg……so xder gnguan.

  131. By Mama on Sep 27, 2012 | Reply

    Amboi… Semua seronok bincang pasai ni nooo

  132. By ct nur85 on Sep 28, 2012 | Reply

    ak pula xpuas main dgn suami,n skg pula ak dah ada permain terhebat (laki org) dlm hal oral seks,ak betul2 puas,klau bleh ari2 ak nak main dgn (laki org) xpuas main dgn laki sdri,nikmat sgt bla kena jilat poen..

  133. By he-man on Oct 4, 2012 | Reply

    Memang best jilat pepek..dulu masa bujang ramai. Pompuan. Yg cukup puas hati dgn service. Yg Saya bg….skrg lepas. Kahwin. Isteri Saya. Cukup puas. Hati dgn. Service. Saya ….

  134. By yaya on Oct 6, 2012 | Reply

    sedapnya bila kena jilat. i pernah rasa….nikmat tak tekata..

  135. By teman on Oct 7, 2012 | Reply

    Kite harus puaskn pasagang kite.bt yg tebaik…..

  136. By gill on Oct 7, 2012 | Reply

    aku n wife dr kitorg bjg sampai skrg jilat menjilat n kolum mengolum……dalam keta masa drive pun wife isap btg….pernak buat…cuba lar…terbaik

  137. By zul hizan on Oct 8, 2012 | Reply

    memangla best.syurga dunia

  138. By zul hizan on Oct 8, 2012 | Reply

    kalu malu nak suruh isteri jilat.tolak je kepala die arah ke bwh

  139. By zul hizan on Oct 8, 2012 | Reply

    sory.mksud syaa
    klu nak suruh suami jilat..

  140. By nie on Oct 12, 2012 | Reply

    Mmg best jilat menjilat ni

  141. By melati on Oct 12, 2012 | Reply

    Tqvm info ni….akhirnya mr.somi pandai jilat….mmg umphhh..hee…

  142. By emy on Oct 14, 2012 | Reply

    nk mmncuba ngan say pon xpe.

  143. By ida on Oct 17, 2012 | Reply

    saya dah 11 thn kawin…rutin sebelum bersetubuh diantara saya dan suami melakukan oral seks..sedap sangat2 burit kene jilat… ahhh tak tau nak cakap ape la hanya yg pernah buat je leh tau cam ne bestnye… sampai skrg mesti jilat dulu baru jolok pelir,saya pun suka kulum batang pelir suami…kadang2 terbayang gak nak rasa batang pelir lain,… tp saya tak pernah lg la curang kat laki..coz sayang ngat kat dia.

  144. By zan on Oct 20, 2012 | Reply

    isteri sya klu sye jilat bukan main suka..senyum je..mata juling layan sye jilat

  145. By jj332 on Oct 27, 2012 | Reply

    waaooooo…kaum melayu sudah bermain dngan doggie?”…2012 adalah awal zaman pembentangan,hehehe…awas kene gulong pulok….

  146. By anne on Nov 2, 2012 | Reply

    da 9thn kawin, xpnh rasa d’jilat… huhuh, abi i p’geli. adakah dya x normal…

  147. By budak_pisang on Nov 5, 2012 | Reply

    pn manja, andalah isteri yg sll didambakan lelaki di luar sana…. exwife sy dulu xmampu buat oral seks mcm yg diminta, dan sbb tu sy kecewa,,,,, xdpt kepuasan yg spttnya

  148. By benmah on Nov 5, 2012 | Reply

    Selalu buat istri gian kalau boleh buat once week best

  149. By arm on Nov 8, 2012 | Reply

    ustaz kan ada ayat datangilah isteri kamu tapi.tak.boleh didubur

  150. By qas on Nov 13, 2012 | Reply

    memang best kalo sang suami hisap n jilat cipap…kangkang besa2..then suami hisap n jilat cipap..perkhh..tak tau nk ckp la nikmat…arrrghhh!!…kepit kepala laki..kuat2..kaki i kat peha sambil gesel2…sambil tgn dia ramas2 buah i…tak tahan ooo!…nikmat ye kawen….rugi tak kawen..

  151. By qas on Nov 13, 2012 | Reply

    bau tu kan nikmat…pkai la wangian time main…kalo terase nikmt..pe bau pon da x ingat…nikmatiiiilaaa..

  152. By isteri sayang suami on Nov 15, 2012 | Reply

    sbgai isteri..mmg nikmat apabila dijilat..sambil suami menjilat, isteri layan goyang goyangkan pinggul..mmg teramat nikmat hingga menjerit kesedapan..

  153. By bravoTrg on Dec 11, 2012 | Reply

    best dapat oral sex nie, nikmat tak terkata tue.

  154. By Tanya saje on Dec 12, 2012 | Reply

    Korang tk rasa malu ke cerita pasal dalam selimut.

  155. By wawa on Dec 16, 2012 | Reply

    hahaha…wase cam bodoh je, tapi saya baca jgk pai hbs komen korang ni…pe pun..giler mantap beb hakhakhakhak

  156. By Lelaki Malang on Dec 21, 2012 | Reply

    Sudah 34 tahun saya berkahwin dengan sorg ustaza tapi tidak pernah hisap kelentet apa lagi cium bhg bawahnya kerana katanya haram. Haram sini haram sana. Aku tiada pilihan harus ikut kehendaknya sbab jika tidak hingga seminggu tidak bersetubuh. Hidup katanya biar ikut sunnah nabi sebab mati tidak dineraka. Aku hanya meramas apa yang dia suka dan cucuk zakar hingga keluar air ku.Lepas itu macam tiada apa-apa aktiviti;bincang soal anak-anak,bincang pasal wang simpanan dan perniagaan dan tidur.
    Bincang pasal bab seks katanya haram dan tiada faedah. Kami kahwin suka sama suka. Hendak kahwin lain katanya cerai dulu sbab tidak mahu bermadu.Hati ini sayang juga pada rumahtangga dan anak-anak. Kepuasan dalam seks terpendam tiada kebebasan. Bagaimana caranya mengatasi masalah ini? Kami berdua lulusan universiti.

Post a Comment

Ebook Percuma

Ebook percuma untuk anda yang bergelar atau bakal bergelar suami isteri:

  1. Permata Yang Hilang
  2. Kama Sutra
  3. 40 Nasihat Memperbaiki Rumahtangga
Find entries :