Abang Hebat Diranjang

Written on February 15, 2011 – 12:40 pm | by Dr. Cinta |

hebat diranjangRamai di kalangan lelaki masa kini lebih bersikap angkuh keatas pasangannya, iaitu tidak mahu mempersoalkan tentang kelemahan diri sendiri. Nyata dan jelas bahawa bentuk fizikal dan saiz bukanlah ukuran aset berharga bagi kaum lelaki sekiranya tewas di ranjang.

Banyak yang sudah kita dengar dan lihat dimana berlakunya perpisahan serta penceraian berpunca daripada ego seseorang lelaki yang tidak mahu mengerti tentang rahsia kehebatan yang dianugerahkan oleh Tuhan. Rahsia yang teristimewa buat kaum lelaki.

Kebanyakkan kaum wanita tidak mengutamakan paras rupa dan fizikal seorang lelaki sebaliknya hebat diranjang adalah permata yang paling berharga buat mereka.

Bukan hendak menunding jari atau menyalahkan kaum lelaki dalam kehidupan permainan diranjang, tetapi buktikan hebatnya kita dimata kaum HAWA. Wahai lelaki kita mantapkan tenaga batin dengan memahat kata kunci ini,

 1. Keras Seperti Besi
 2. Tahan Lama Bak Berlian
 3. Beraksi Bagaikan Pendekar

Dan bersedialah wahai kaum lelaki sekiranya sidia  membisikkan….

Abang bukan setakat gagah pada zahir… tapi batin pun hebat. 3 lautan dalam diharungi tanpa henti masih tetap tegap dan teguh berdiri. Sayang abang buat selama-lamanya

Atau mungkin ini juga…

Terima kasih wahai Abangku Sayang. Abang memang hulubalang terbilang. Setiap kali bersama, daku pasti puas bukan kepalang.

Wahai kaum lelaki gegarkan rahsia kekuatan kita dimata kaum wanita. Ketahui rahsia menjadi suami idaman isteri dengan membaca blog ini. Anda digalakkan bookmark blog ini dengan tekan butang Control + D atau masukkan email anda dibawah untuk menerima update terus ke email anda.

Related Posts

Put your related posts code here
 1. 6 Responses to “Abang Hebat Diranjang”

 2. By md on Sep 23, 2011 | Reply

  Catatan/nota anda adalah positif dan saya hargai statement yang bagus seperti ini. Lucah bukan matlamatnya tetapi bahan yang berunsur kebaikan adalah digalakkan.

  …pembaca prihatin..

 3. By Wira on Jan 26, 2012 | Reply

  barang yang baik patut dihargai.

 4. By antu bodoh on Jan 10, 2012 | Reply

  hebat ke ??

 5. By mazuhan on Feb 1, 2012 | Reply

  menjadi pendekar sejati di ranjang memang menjadi idaman semua lelaki ..

 6. By yuna on Sep 7, 2012 | Reply

  menyampah

 7. By keras mcm besi on Sep 7, 2012 | Reply

  Yg mcm ni la i nk dgr dri mlut isteri.

Post a Comment

Ebook Percuma

Ebook percuma untuk anda yang bergelar atau bakal bergelar suami isteri:

 1. Permata Yang Hilang
 2. Kama Sutra
 3. 40 Nasihat Memperbaiki Rumahtangga
Find entries :